29. ročník závodu NOVOBYDŽOVSKÝ POHÁR

09.04.2018 21:04

Začátek dubna je v naší ZKO Nový Bydžov každoročně termínem pořádání kynologických závodů NOVOBYDŽOVSKÝ POHÁR. Nebylo tomu jinak ani letos. Po důkladné a náročné přípravě  byl termín 7. dubna 2018 dnem pořádání již 29. ročníku tohoto závodu. Letos bylo otevřeno celkem 6 výkonnostních kategorií dle Národního zkušebního řádu a Mezinárodního řádu IPO:

ZZO, ZZO1 – poslušnost

ZM, ZVV1, IPO3 – beze stop

Stopa dle ZVV1

Téměř v každé kategorii jsme měli i letos několik horkých želízek v ohni z řad našich členů.  Posuzování se ujali rozhodčí pan Luboš Jánský a paní Iva Hloušková, po celou dobu akce figuroval pan Jiří Šmíd. Za slunečného počasí bylo vidět spoustu velmi pěkných výkonů závodníků a jejich psů,  na své si zajisté  přišli i přítomní diváci a příznivci kynologie. O pohodu závodníků a i diváků  se dokonale starala i naše úžasná kantýna, která rok co rok pro nás v průběhu akce zajišťuje velmi chutné občerstvení.

Hlavním sponzorem akce byla firma CANDY, s.r.o., která je jediným autorizovaným dovozcem kanadských krmiv značek K-9 do Evropy, a  která nám věnovala pro všechny účastníky reklamní tašky s balíčkem krmiva K-9 vzorky pamlsků Candie´s.

Mezi další sponzory patřila i firma GOOL s.r.o., Město Nový Bydžov a Sharks.

Všem sponzorům děkujeme!

Velké poděkování patří rozhodčím za korektní posuzování, figurantovi za jeho kvalitní práci, sponzorům, fotografovi, dále těm, kteří se podíleli na přípravě závodů a kteří na závodech byli a pomohli s tím, co bylo potřeba.            

 

Kompletní výsledková listina zde

 

Výsledky jednotlivých kategorií včetně obdržených bodů:

 

Kategorie ZZO

Kategorie ZZO1

Kategorie ZM

Kategorie ZVV1 (P+O)

Kategorie IPO 3 (P+O)

Kategorie stopa dle ZVV1

 

Fotogalerie ze závodu zde